joi, 13 august 2009

Jurnal - miercuri, 12 august


Ce credeti ca am facut astazi? M-am jucat toata ziua.

Nu stiu alte feline cum sunt, dar eu sunt foarte curioasa. Trebuie sa miros tot, sa cotrobai pe peste tot. Daca vad un spatiu stramt, al meu e. Daca nu am voie undeva, simt o nevoie imperioasa sa ma duc exact acolo. Iar daca mami si tati nu vor sa rod cablurile, sa stiti ca mie mi se par cele mai gustoase lucruri de pe pamant.

Sa zicem, de exemplu, ca reusesc sa ajung la o farfurie din care tocmai a mancat mami. Imediat ma bag in ea, miros sa vad daca a gatit bine si eventual si gust, daca a mai ramas ceva.
Probabil stiti ca mami face bunatati, asa ca atunci cand am reusit sa intru in farfurie, nu am fost deloc dezamagita. Asta s-a intamplat chiar acum 2-3 zile. De atunci tot pandesc sa vad daca mai reusesc sa gasesc vreun drum de acces catre bunatatile pe care le mananca mami si tati, ca totul pare foarte apetisant.
Dar sa stiti ca mami nici nu s-a suparat cand m-a gasit in farfurie. A inceput sa rada si l-a chemat pe tati sa ma pozeze. Ca asa sunt eu, vedeta casei, pozata zilnic.

13 comentarii:

mimi spunea...

cat e de simpatic pisoiul :)

Chiti spunea...

Asa zic si mami si tati, ca sunt simpatica si dragalasa.

Morticia spunea...

Vedeta casei :D Aoleu, ce ne facem cu pisicutele astea? Ni se baga pe sub piele fara sa ne dam seama si fac din noi sclavii lor :))

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

da, da, asa e. am citit odata intr-o revista despre cum isi adopta pisicile "un uman" =)), si de atunci numai asa le zic: stati asa sa va aduca umana voastra papi. sau: umanule (asta e jumi mai buna a mea), vezi ca e nevoie de nisip =))

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

haha, de fapt voiam sa zic altceva, dar m-am lasat distrasa de commentul Morticiei: am si eu niste poze cu Eddie intrat aproape total intr-un castronel d-ala de batut frisca in el :))

Lady Io spunea...

@Morticia
Nu credeam ca o sa ma atasez atat de repede si de mult de un animalut (mai ales ca nu am mai avut pana acum)

Lady Io spunea...

@Zazuza
1. Da, si eu cred ca ele ne adopta.
2. Vad ca au pasiuni comune, le place sa se bage pe peste tot

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

quote: "Nu credeam ca o sa ma atasez atat de repede si de mult de un animalut (mai ales ca nu am mai avut pana acum)"
hohohoho, Lady Io... si inca n-ai vazut/simtit/experimentat nimic... eu lesin de dorul animalelor mele, de parca mi-am lasat copiii acasa... hmmm, intr-un fel, chiar sunt copiii mei :)), si eu am 4, imagineaza-ti :)) dependenta in toata regula...

Lady Io spunea...

Sa stii ca te inteleg. Cand ajung acasa nici nu-mi las geanta jos, intai o iau pe Chiti la mangaiat. In nici o luna, am ajuns la cheremul pisicii :-)

Morticia spunea...

Suntem sub papuc, fetelor :D
Tata, inainte, nu voia sa auda de animale in casa, iar acum primul lucru pe care il intreaba dupa ce intra in casa si da buna ziua este "Unde e monstrulici?" :))

Chiti spunea...

Haha, sa stii ca noi ne mai intrebam "Unde e bestia?".

Anonim spunea...

Dar ce gene lungi avem, ooo...

Chiti spunea...

La asa ochisori albastri, genele sunt asortate :->