marți, 11 august 2009

Jurnal 9-10 august


Duminica, 9 august

Dupa cum va puteti imagina, astazi ne relaxam prin joaca toata ziulica. Alerg dupa un soarece roscat, mai-mai sa cred ca e ruda cu mine. Si nu se lasa deloc prins. Tati merge in fata, soarecele alearga dupa el, iar eu dupa soarece.
Doar nu va imaginati ca nu-l pot prinde. Ba uneori il prind si nici nu-i mai dau drumul. Il musc pt toate partile, sa stie cine este sefa in casa.

Dar eu nu inteleg ceva: cand mi-e somn, mami si tati sunt amandoi veseli. Cand ma trezesc si ma apuc sa ma joc, ei se duc sa se culce, ca cica e tarziu. Cine sa-i mai inteleaga si pe oamenii astia?
Cica eu am o natura crepusculara. Eu, crepusculara??? Sa stiti ca in cazul asta, ei au o natura diurna, asa sa stiti!

Era sa uit: astazi au venit in vizita parintii lui tati, adica bunicii mei. Si mi-au adus o gramada de cadouri: un cosulet, niste paturici roz asortate cu boticul meu si un clopotel. Sunt foarte incantata, foarte-foarte!

Luni, 10 august

Nu imi plac zilele de luni! Atata treaba, trezit de dimineata... Of, nu iesim si noi la pensie odata?
Noroc ca am gasit papucii lui mami si ma mai joc putin cu ei.
Am mai descoperit doua pisici astazi: una este la biblioteca, se apropie de mine de cate ori ma apropii de usa lucioasa.
A doua este intr-o chestie care se numeste oglinda. Nu reusesc sa vorbesc deloc cu pisicile astea, desi par foarte dragalase si jucause.

4 comentarii:

Morticia spunea...

Nu iesim la pensie? =)) Era vorba aia: te-ai nascut obosita si traiesti ca sa te odihnesti :D Dar tie nu pare sa ti se potriveasca, ca tu inteleg ca te agiti toata ziua :)

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

=)))))) e clar: bunici, cadouri roz... te pastreaza ;)!

Chiti spunea...

@Morticia
Da, ma joc pana cand cad lata de oboseala :-)

Chiti spunea...

@Zazuza
Crezi, crezi? Of, si eu i-as cam pastra...