vineri, 28 august 2009

Jurnal 28 august

Bine ca am ajuns acasa!

Ziua incepuse bine. Ne-am jucat toata dimineata. Mami mi-a dat sa mananc, dar mai aveam inca pofta de joaca si am refuzat-o. Pana la urma am mancat niste crantanele de la ea din palma si... am adormit cu ultima crantanica in gura si capul in palma ei.

M-a dus pe fotoliu si m-am trezit plina de energie putin mai tarziu. O noua runda de joaca. Ti-ai gasit! Mami si tati m-au luat si m-au urcat in masina (marea torcatoare, cum ii zic eu) si m-au dus la doctor. Nu ma deranjeaza sa merg la doctor daca nu vine cu acele alea urate si rele. Dar astazi a fost o-ri-bil. De fapt, si aici incepuse bine. Doamna doctor s-a bucurat cand m-a revazut, ba chiar m-a luat in brate si m-a pupat. Era cam trista, pentru ca pisicutul ei s-a pierdut.
Apoi mi-a luat urechiusele si mi le-a spalat. Pe dinauntru!!!! Nu am vrut sa o las, dar m-a tinut mami. Apoi mi-a dat si o pastila si mi-a taiat si unghiile. Vaaai! Cat poate o biata pisica sa indure?
Pana la urma, ne-am suit iarasi in marea torcatoare si am pornit spre casa. Dar era atat de cald, masina statuse in soare, incat m-am simtit foarte rau. Stateam cu gura deschisa sa ma racoresc, pentru ca aerul conditionat nu isi facuse inca efectul. Noroc ca stam aproape si am ajuns repede...

De indata ce am ajuns acasa, am si uitat de altfel de tot ce se intamplase. M-am jucat si dupa aia am dormit. Adevarul este ca ziua asta a fost cam obositoare.

11 comentarii:

Sakura spunea...

:)
da a fost obositor dar necesar. ai sa vezi ca in timp ai sa stii cand se intampla asa ceva. de obisnuit cu variate lucruri nu te obisnuiesti-eu nu ma obisnuiesc niciodata total cu periatul energic, cred ca de doua ori cu peria aia ar fi de ajuns.
:)
wee-end placut chiti
:)

Morticia spunea...

Eh, la un moment dat o sa faca mami chestiile astea :))

Nik26 spunea...

Sper sa te inveselesc cu un premiu! ;)) Nu e un soricel... si totusi sper sa iti placa! :b (Il gasesti pe http://nik26-nik26.blogspot.com/2009/08/premiu-de-la-oana.html)

Chiti spunea...

@Sakura
Mie nu imi place absolut deloc sa fiu periata. In schimb, imi place sa musc peria, e foarte gustoasa :-)

Chiti spunea...

@Morticia
Lui mami ii e frica sa nu ma raneasca deocamdata...

Chiti spunea...

@Nik26
Iti multumesc mult! Kreativ blog, adica iti place cum scriu. Sunt foarte emotionata :-)

Zazuza spunea...

wow, o pisicutza premianta! bravoooooooooo! cat despre urechi, periat si muscat, recomand lui mami eventual niste manusi dintr-alea de bucatarie :))! la noi e tare cu cantec la curatatul urechilor, iar la periat sunt campioane la muscat catelusele! mi s-a spus ca in prezent Susie arata taaaaaaaaare urat, pentru ca ii curge toata blana (ea e ca un collie asa... si la culori, si are si blama mai lunga, de vreo 4-5 cm - cred ca are ceva stramosi din rasa aia) deci va imaginati :)). dar nu sta la periat niciun pic! iar aia mica m-a muscat prin iubie atat de tare cand am vrut sa o perii, ca am avut vanatai vreo trei saptamani :))

Lady Io spunea...

Cred ca si pentru mangaiat imi trebuie tot manusi din alea :-))

Missouri spunea...

Nici Rozi a mea nu stă s-o spăl în urechi! Cu toate că limba mea nici măcar nu e prea aspră... Cât despre tăiatul unghiilor, cred că este o greşeală, dar, mă rog, nenea doctoru' ştie mai bine...
Un sfârşit de săptămână plin de distracţii şi bunătăţi îţi doresc, frumuşico!

Missouri

Chiti spunea...

Missouri, mie oricum trebuie sa-mi taie unghiile. In primul rand, ma agat mereu cu labuta bolnava de diverse lucruri si nici nu-mi dau seama. Cat despre celelalte labute, tot din cauza celei bonave, nu le pot toci la fel ca o pisicuta normala si sunt foarte lungi si ascutite.
Chiar dupa ce mi le-a taiat, tot ma pot agata :-), pentru ca le-a taiat doar varfurile. Asa ca urc cu aceeasi indarjire canapeaua si fotoliile :-)

Un week-end placut si tie!

Pisu spunea...

Vai Chiti...ce chin...Stiu si eu cum e sa te curete in ureche..chiar si numai putin asa...pe mine m-au curatat ai mei cand eram putin murdar...a fost asa de rau. Unghiutele si mie mi le taie ca nu am unde sa le tocesc cum trebe si imi cresc prea mari si se agata de toate. Dar toate le fac acasa asa ca nu e asa de rau...mami si tati au rabdare. Iar in ceea ce priveste periatul este ceva oribil!!!!!! NU SUPORT! Musc cat pot cand vor sa ma perie...pana ma lasa in pace :D
Ce eu nu stiu sa ma curat singur ???