joi, 27 august 2009

Jurnal 24 - 25 august



Luni, 24 august

Lumea toata e a mea! Sau, in cazul meu, casa intreaga e a mea.
De cand am sarit pe scaun si pe canapea, deja mai nimic nu ma mai opreste. Sar de pe fotoliu pe spatarul fotoliului, de acolo incerc sa ajung pe monitorul calculatorului.
Nu stiu de ce nu ma lasa mami si tati sa sar, doar nu e chiar asa de departe.

Cand ma fac mare, vreau sa citesc toate cartile din biblioteca, am un plan...

Marti, 25 august

Pandesc un soricel de jucarie. Ma apropii incetisor de el, cand aud un zgomot in bucatarie. Alerg spre bucatarie, dar vad pe drum pantofii lui mami. Ma duc spre ei sa ma joc cu ei, dar o aud pe mami. Sar sa o atac, iar mami si tati rad de mine ca sunt zapacita si uit mereu catre ce am plecat si ma las distrasa. Zau daca inteleg ce vor sa spuna. Of, oamenii astia! Despre ce vorbeam?

8 comentarii:

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

da, da, mai stim si pe altii... ultima isprava a lui Peter & Eddie este asa: daramat de la etaj (!!!), de pe scara, ditai ghiveciul cu trandafir japonez. tzopait in namol. intins namol in toata casa. isterizat parintele de sex masculin cand venit acasa. parintele de sex feminin, actualmente in Austria, a fost instiintat(a) telefonic de parintele de sex masculin ca va evacua creaturile pisicesti afara din casa. femeia, tot femeie, pus pe plans cu sughituri. masculinul revizuit atitudine, gen "nu, iubita, nu e asa grav cum crezi, eh, cum sa ii dau afara...". creaturile pisicesti revizuit atitudine (recurs la santaj?!), manifestari de afectiune: pupat, muscat nas, tors pe langa parintele de sex masculin. rezultat: umanul obosit fleasca de la curatat namol din toata casa, dar fericit ca este iubit de pisoii lui. pam pam!

Chiti spunea...

Haha, imi si imaginez scena si finalul fericit :-))

Anonim spunea...

Mi-aduc aminte ca motanul meu cel negru, care din pacate nu mai este printre noi, i-a dat lui tata geaca matlasata jos din cuier si a facut pipi pe ea. Cateva injuraturi si doua ore mai tarziu, oare cine impartea sendvisul cu motanul...?

Morticia spunea...

"Despre ce vorbeam?" =))
Ce simpatica e ultima poza: o privire buclucasa de la o micuta fiara...

coryamor spunea...

vai, cat esti de mortala, chitzi! abia acum mi-a picat fisa cine e chiti si ce vrea. super amuzant blogul, bravo! si esti frumoasa de pici!!!!!!

Chiti spunea...

@coryamor
Mami mi-a povestit numai lucruri frumoase despre tine. Ma bucur ca iti place blogul meu :-)

cor y amor spunea...

:) haha!!!! tare le-ar placea cateilor mei sa te cunoasca, zau asa! dar si mie, e adevarat!!

Chiti spunea...

@cor y amor
Nu stiu ce sa zic despre cateii tai ... dar pe tine tare mi-ar placea sa te cunosc :-)