luni, 17 august 2009

Jurnal 15-16 august


Sambata, 15 august

Imi place sambata. Ne trezim mai tarziu si mancam toti impreuna. Ma rog, eu mananc separat, dar dupa aia vin si stau cu mami si tati cat mananca ei, ma mai joc cu papucii lor.
Astazi am primit un cadou minunat: niste soricei care miros frumos si zornaie incetisor, sa nu ma sperie. Iar unul nici nu are codita de soarece, are niste pene colorate. Nu stiu ce-o fi: soarece sau papagal? Nu stiu, dar este un tovaras de joaca foarte bun.
Sunt hotarata sa lupt cu kilogramele, de aceea alerg in continuu dupa mami si tati, dupa soareci, dupa mingiute si dupa orice mi se mai pare bun de jucarie.

Duminica, 16 august

Nici nu va imaginati ce zi frumoasa am avut! Mami si tati au fost toata ziua acasa si m-au rasfatat, bineinteles. In plus, am descoperit o gramada de prieteni care au bloguri - tot feline, la fel ca si mine: Missouri, Sakura, Griska, Pisu, Axi, precum si olandeza Kareltje.

Aa, si am primit si un premiu, de fapt doua. De fapt, acelasi premiu, de la doua persoane diferite:
de la Sonho de Lisboa, cea mai veche prietena a mea, care m-a indragit imediat ce m-au gasit mami si tati la Brasov, precum si de la Sakura, noul meu prieten.
Sunt foarte emotionata. Vineri am fost in Hotcity, astazi premiul acesta. Si mami a primit premiul, pentru blogul ei, tot de la Sonho. Eu am invatat-o pe mami tot ce stie, sa stiti!

Asa ca ii multumesc lui Sonho si dau si eu premiul mai departe:

Morticiei, pentru ca m-a indragit de la bun inceput si are o pisica simpatica, din cate a mai povestit;
Zazuzei, pentru ca are catei, pisici si mai ales pe Eddie, care imi place mie foarte mult (un baiat tare frumos si doar un pic mai mare decat mine), de asemenea pentru ca ii plac ratustele (si mie imi plac, cred ca m-as juca frumos cu ele...);
Iuliei, pentru ca e o iubitoare de pisici si probabil ca ma va indragi si pe mine, dar acum abia a revenit din concediu si cred ca e putin cam trista. Poate o inveseleste premiul meu.

Nu in ultimul rand: astazi, 17 august, este ziua unei foarte bune prietene, pe care o astept astazi in vizita si careia ii dedic fotografia de la inceputul postarii. Chiar daca nu am fundita, sunt pregatita de petrecere.

14 comentarii:

Missouri spunea...

Chiti scumpă, mă bucur pentru că eşti fericită. Inimioara ta e mare de tot şi poate cuprinde multă multă dragoste, ştiu. Dăruieşte-o toată Mamei şi Tatei care te-au salvat. Nici nu ştii ce noroc ai avut!
Missouri

Anya spunea...

You are looking so cute :)))
So little .......
At the moment you are my first little kitten as my friend :)

hugs
Kareltje =^.^=

Chiti spunea...

@Missouri
Pai sa stii ca-i apreciez. Pe unde merg mami si tati, pe acolo merg si eu. Daca ei sunt in bucatarie, repede merg si eu acolo. Daca sunt in sufragerie, ma grabesc sa ma joc acolo. Cand ei nu sunt acasa nici nu ma mai intereseaza jucariile, dorm pana cand apar ei.

Chiti spunea...

@Anya
Dear Anya and Kareltje, I am very happy to have you as friends, so far away from my country.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

ce dulce eeeeeeeeeee! jucarie, intre jucarii de plus! multumim pentru premiu, ne-am emotionat. plus ca abia am vorbit cu jumi mai buna care mi-a dat si gradina zoologica la telefon... intr-un fel :))! ps: mi s-a comunicat ca Eddie nu-si mai incape in piele de mandrie :))!

Chiti spunea...

@Zazuza
Stiam eu ca ofer premiul celor mai potrivite persoane :-))

Sakura spunea...

:) Placerea e a mea. In definitiv sunt un pisic ...onorabil (din toate punctele de vedere) si cea mai mare placere a mea sunt...cadourile.
Esti o pisica -acu am citit totul-de...vis
Si ai ochii ca ai mei :) Se poate verifica-tot albastrii :)
Noapte buna si vise mai mult decat placute
Sakura

Chiti spunea...

Si mie imi plac tare mult ochii albastri.
Am putea face un club al pisicilor cu ochi albastri :-)

mimi spunea...

daca imi iau pisica va fi din vina ta :)

Chiti spunea...

A mea? Sunt doar o pisicuta :-))

Anonim spunea...

Mai Chiti, tu chiar esti de vis! Ti-am citit tot blogul in dimineata asta si m-am indragostit de tine. Plus ca esti roscata ca si mine. :) Multumesc pentru premiu! :-* >:D<

Morticia spunea...

Chiti scump, eu zilele astea vizitez locul tau natal, care este, din cate am vazut eu din tarisoara asta pana acum, orasul meu de vis :)
Multumesc pentru premiu si, ca multumire, cand voi reveni in Bucuresti ti-o voi prezenta pe prietena ta Bella.
Mesaj de la sor'mea: Arati ca o jucarioara pe plus printre toti maimutoii aceia :))

Chiti spunea...

@teampit
Ma bucur ca ma placi, asa zicea sa mami, ca esti iubitoare de pisici.

Chiti spunea...

@Morticia
Eu nu am amintiri prea placute de la Brasov, dar totusi acolo m-au gasit mami si tati.
Abia astept sa o cunosc pe Bella!
Salutari surorii tale.