vineri, 14 august 2009

Jurnal 13-14 august



Joi, 14 august

Ce zi grea! De dimineata, goana dupa soareci. Alergatul pisicii din raza de soare. Papat bunatati - mancare umeda de care pur si simplu nu ma pot satura.
Pe la 11 - somnic, ca eram epuizata. M-am trezit cu chef de joaca si am trecut la alergatul perdelei, mai ales ca batea un pic vantul. Asta cand nu rodeam cabluri. Sau cand nu saream dupa ciucuri.
Bineinteles, dupa aceea somnicul de dupa-amiaza. O repriza mare de jucat si alergat dupa tati prin casa. Dupa care apare mami = sesiune de mangaiat, transformata rapid in jucat cu muscaturi. Mami imi zice ca nu e voie, dar mie mi se pare ca este foarte gustoasa. Pur si simplu nu ma pot abtine. In plus, i-am mai explicat ca nu am cu cine sa ma joc de-a luptele, ca nu am frati. Ursuletul nu e asa de bun la lupte, il inving prea usor.
Un pic mai tarziu, mami vine sa se mai joace cu mine, dar mi-e un soooomn! Ma culc un pic si ma trezesc pe la 11, cand sunt plina de energie, gata sa incep o noua sesiune de joaca. Pai e posibil, mami si tati se culca??? Tocmai acum, cand am mai mult chef de joaca? Oooof, ce plictis!


Vineri, 15 august

Tocmai ce va ziceam ca sunt o vedeta la mine in casa. Sunt urmarita pretutindeni de flash-urile aparatelor de fotografiat. Mami si tati se bucura de fiecare lucru nou pe care il fac.
Daaaar, acum am ajuns vedeta mare, mare! Nu ma credeti? Ia cititi aici.

Nu stiu daca v-am povestit ca imi place sa ma bag in tot felul de locuri stramte. Ei bine, nu numai ca nu mai incap in spatele bibliotecii, dar nici sub dulapior nu mai intru. Nu stiu ce sa ma mai fac!!! Abdomene, abdomene, asta trebuie sa fac.
Bine ca macar am locul asigurat intre sticlele de apa minerala. Este unul dintre locurile mele preferate.

14 comentarii:

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

geniale pozele din ambajalul sticlelor! iar culorile sunt fantastice :))!

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

uuuuufffffff, am vazut cum tine labuta... ma consolez cu ideea ca nu o incomodeaza prea mult, si fiind asa de mica, nu stie cum e "altfel"... mititica...

Lady Io spunea...

Pe ea nu o deranjeaza, doar ca-i mai ramane in urma sau se mai agata cu ea.
Daca nu ar fi stat in apartament, labuta trebuia amputata, pentru isi ranea incheietura calcand pe ea. Fiind insa fiara de apartament, chiar nu e o problema.
In plus, este atat de vesela si de jucausa incat eu chiar uit de labuta aia de multe ori.

Missouri spunea...

Bună, îngeraşule! Eşti adorabilă, mă bucur să te cunosc. Ai vârsta fiicei mele Rozi. Dar să mă prezint: eu sunt Missouri. Te voi vizita cu plăcere, dacă nu te superi... poţi să-mi întorci vizita la adresa:
http://jurnalulmissouri.blogspot.com/

Chiti spunea...

Draga Missouri, ma bucur ca m-ai gasit. Mami chiar se mira ca a descoperit atatea pisici cu blog. De parca noi, pisicile, nu am sti sa folosim calculatorul...

Grişka spunea...

Eşti o frumuseţe, Chiţi! Îmi pare rău ca nu te pot linchi puţin între urechiuşe, ca să-ţi arăt că mi-eşti dragă! Şi îmi pare bine că ţi-ai găsit părinţi buni şi eşti fericită! O pisicuţă aşa dulce ca tine merită tot ce mai bun pe lume!
P.S. Am învăţat cuvântul "bipezi" de la prietenul meu Axi. Şi el are blog (http://pisoias.blogspot.com/). Nu scrie prea des, dar e "un cotoiaş frumos"!

Chiti spunea...

Griska, imi pare bine de cunostinta. Cred ca o sa te vizitez destul de des pe blog :-)

Morticia spunea...

Ce făţucă de tigur fioros ai :))

Anya spunea...

Hi nice to meet you..

I never seen such a cute lovely beautiful kittie :)))
Its a BEAUTY !!!!

hugs
Kareltje =^.^=
from
The Netherlands

Pisu spunea...

Buna micuta Chiti,
Ma bucur ca toate merg bine la tine si ca ti-ai gasit asa parinti buni si iubitori...si eu sunt un motan tare norocos...tot asa am fost gasit pe strazi si uite ce bine imi e acum. Sunt tare recunoscator alor mei.

Iti doresc sa ai parte numai de zile fericite cu ai tai!
Si ne mai auzim cu siguranta!

Pisu

Chiti spunea...

@Morticia
Se vede ca sunt un adevarat pradator :-)

Chiti spunea...

@Anya
Hi, really nice to meet you! Hugs and kisses for Kareltje.

Chiti spunea...

@Pisu
Ma bucur sa te cunosc! Suntem niste pisici norocoase, asta este clar.
Si cred ca vom reusi sa infrangem si dusmanii (aspiratoarele) cat de curand. Ne mai vedem, ne mai sfatuim :-)

Sakura spunea...

Buna Chiti
Ai un premiu de la mine la mine pe blog
Saptamana buna
:)