vineri, 7 august 2009

Jurnal 3-4 august



Luni, 3 august

Astazi dorm si ma joc toata ziua. Mai ales ca am o casa noua, mult mai mare, cu usita. La inceput, nu am vrut deloc sa folosesc usita - aia e pentru pisicute mici. Voiam sa sar direct in cutie. Pana la urma am renuntat, era cam inalta cutia pentru mine. Dar las' ca ma fac eu si mai mare!
Atata am intrat astazi am iesit din ea, incat am mai si adormit pe drum. Iar tati imediat mi-a facut poza. Cica sunt mortala!

Marti, 4 august

A venit mama de la serviciu cu ideea sa mergem la un alt doctor sa-mi vada labuta - dl. doctor
Liviu Gaita. Asa ca ne urcam cu totii in marea torcatoare si
mergem catre cabinet. Acolo, in sala de asteptare, asteapta un motan urias si
fioros. Si-a ranit piciorul in lupta cu alti motani. Ce viteaz! ma gandesc. Numai ca miorlaie in continuu, iar mamica lui ne zice ca-i e frica. Frica? De doctor?
Ma culc linistita. Cum sa-ti fie frica de doctor?

Inca mai dorm cand ma duc mami si tati in cabinet. Dl. doctor se uita la radiografii, se uita la mine si ia o foarfeca si se apropie de mine. Mami ma apara, dar doctorul rade. Nu este o foarfeca adevarata, este un instrument pentru testarea reflexelor. Imi strange cu el pernitele de la labuta bolnava, dar eu nu simt nimic. Doctorul este cam trist si ii spune lui mami ca labuta nu se face bine, pentru ca fost nervul afectat. Nici ea nu prea e vesela, dar doctorul ii spune ca nu e o problema pentru o pisicuta de apartament. Da, eu sunt de aparta ment, dar nu sunt pisicicuta, sunt fiara, ei nu stiu? Sunt o fiara de apartament. De asta musc mereu.
Eu nu stiu de ce se agita lumea atata cu labuta asta. Ma descurc foarte bine: ma joc, alerg, sar si ma catar. Cred ca problema este doar in mintea lor. Eu sunt foarte incantata, pentru ca a zis ca nu am nevoie de atela. In sfarsit, am scapat de prostia aia care ma impiedica la joaca!

Dar vreau sa va zic ca am fost mare vedeta la cabinet. Toti ceilalti parinti de animalute m-au admirat, la fe
l si asistentele, ca chiar si domnul doctor. Cum vorbea el serios acolo, dintr-o data s-a oprit si s-a uitat la mine si a zis ca nu a mai vazut pisica roscata cu ochi albastri. Si ca am niste ochi foaaaarte frumosi.
Aha! Sa recapitulam: am un botic roz irezistibil si niste ochi albastri foarte frumosi. Deci are dreptate mami: sunt cea mai frumoasa pisica din lume!

10 comentarii:

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

hihi, domnisoara este intr-adevar superba. atata tot ca sper sa ramana cu ochi albastri: astia, dupa cum arata, sunt inca cei de bebe. s-ar putea sa se schimbe culoarea dupa ceva timp. insa sper sa ramana asa, azurii!

Lady Io spunea...

Nu stiu ce sa zic de ochi; primul doctor, cel din Brasov, zicea ca sunt ochii definitivi si are probabil un parinte birmanez.
Dr. Gaita zice ca nu isi da seama, dar ca ar putea ramane cu ei.
Are 4-5 saptamani, stau cu ochii pe ea in urmatoarele saptamani.

Bine, e frumusica oricum.

Miss Zebra spunea...

Este foarrrrrrrrrte frrrrrrumusica!

Chiti spunea...

Si m-ai vazut ce frumusica sunt cand dorm cu ursuletul? Tati mi-a facut poza asta cand eram la doctor :-)

Zazuza spunea...

aia cu ursuletul e teribila :))! e mai mare el decat ea :))!

sonho de lisboa spunea...

Mami are dreptate si cand spune ca esti foarte dragalasa atunci cand dormi :))

Chiti spunea...

@Zazuza
Da, ursuletul este prietenul meu - si de joaca, si de somn.

Chiti spunea...

@Sonho
Acum, ca am vazut pozele, m-am convins si eu.

Morticia spunea...

Nu pot sa cred ca ai adomit in drum spre cutie :)) Mortala e prea putin spus :P
E bine sa fii optimista; esti o pisica foarte norocoasa fiindca ti-ai gasit parinti care sa aiba grija de tine si sa iti faca toate poftele :)

Chiti spunea...

Eu nici nu stiu cum e sa ai patru labute, asa ca mi-e foarte bine asa.