joi, 6 august 2009

Jurnal 1-2 august 2009



1 august 2009
Iarasi mergem la veterinar, iarasi imi pune atela. Dar ce, ei cred ca ma las infranta de o atela? Preconizez ca in maxim 24 de ore reusesc sa scap de ea.
Astazi stau mult acasa singurica, mami si tati au treaba in oras. Nu-i nimic, ma joc cu ursuletul si trag un pui de somn. Cum vin acasa, mami si tati ma iau in brate si ma mangaie. Le-a cam fost dor de mine...
Si nu doar atat. Mami scoate dintr-o punga ceva minunat: cei mai dragalasi soricei de jucarie. Mi i-a trimis prietena ei, Miss Zebra. Aaah, sunt deliciosi. Nuu, nu va ganditi ca-i mananc. Dar ii alerg, ii musc, ii arunc in aer si sunt cei mai buni companioni de joaca.
Seara adorm din nou in bratele mamicii mele.


2 august 2009
Frumoasa zi astazi. Toata ziua sunt in centrul atentiei, mami si tati sunt amandoi acasa si ma rasfata. Am scapat si de atela (v-am zis eu ca o dovedesc!). De fericire, fac pipi in spatele fotoliului. Mama se cam incrunta.
Asa ca ma duc sa ma joc cu ea, ii musc degetele. Hmm, nu stiu ce are, zice ca o doare si ma cearta. Dar chiar cand imi spune ca e suparata pe mine, o apuca rasul si ii zice lui tati ceva despre boticul meu roz si ca nu ma poate certa cand imi vede boticul.
Ia uite ce chestie! Deci am un botic roz irezistibil... Hehe, cred ca am sa ma mai folosesc de chestia asta.
Asa ca mai fac un pipi, sub masa din bucatarie. Se pare totusi ca boticul meu roz nu a reusit sa o mai inveseleasca pe mami, care pare cam trista in timp ce sterge sub masa. Ma duc sa ma culc. Totusi, trebuie sa mai experimentez chestia asta cu boticul roz, nu cred ca stiu inca sa ma folosesc bine de el.

5 comentarii:

Morticia spunea...

Pai mai Chiti draga, parca data trecuta invatasesi sa faci pipi la ladita. Nu o mai supara pe mami :P

Chiti spunea...

@Morticia
Pai sunt o pisica mica si am uitat :-), mai ales cu atatea emotii.
Asa ca mami incearca sa ma invete iar... si din cand in cand reuseste :-))

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

la noi cu Eddie a durat un pic pana s-a prins ce face Peter la ladita... pana a invatat insa a facut caca prin cam jumatate de casa... :)) asa ca stati bine!

Chiti spunea...

In ultimele doua zile a fost mai bine... invatam noi pana la urma.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

da, da, cu siguranta! pisicutele sunt niste fiinte extrem de inteligente si, mai ales, extrem de curate! insa, ca si la bebelusi, au nevoie de timp si rabdare ca sa invete!