luni, 3 august 2009

Jurnal 28-29 iulie


Marti, 28 iulie

Eeeh, ce-am mai dormit azi-noapte! M-am trezit la un moment dat, ca mi-era foame, am mieunat si imediat noul meu tatic s-a trezit si mi-a dat sa pap. Imi place tot mai mult de oamenii astia. Miros frumos si ma mangaie mereu, in plus raspund cu rapiditate la comenzi. M-am hotarat sa-i adopt.
Asa ca astazi sunt hotarat sa fac cativa pasi. Nu mi-e simplu, pe labuta bolnava nu prea pot calca, iar restul picioarelor imi tremura. Poate sunt prea mic. Mai bine mai dorm. Din cand in cand, primesc laptic caldut de la mami sau de la tati. E atat de bun, incat musc cu placere din tetina. Mama rade si zice ca nu mai are din ce sa-mi dea de mancare, ca am stricat ambele tetine.
Eu ce ma fac acum, nu mai mananc?
Nu stiu ce se intampla, dar oamenii astia nu se lasa! Imi tot baga sub bot un castronel, nu stiu ce tot vor de la mine. Pana la urma, mami baga un deget in castronel si mi-l da pe la nas. Este laptic, lapticul meu dulce. Lipa-lipa, beau acum din castronel ca un pisoi mare. Cica maine ma duc la doctor.
Tot incerc sa vorbesc cu noii mei parinti, sa le spun ca fericit sunt eu aici. Dar ei rad de mine si imi spun Chitaila. Cica ar trebui sa miaun, dar eu nu stiu deocamdata decat sa chitai.


Miercuri, 29 iulie

Am dormit asa de bine azi-noapte, incat nici nu mi-am mai amintit de papica. Acum m-am trezit, dar nu zic nimic, sa nu-i trezesc. Ia uite, se trezeste mamica mea cea noua. Direct la mine vine, iar eu o primesc cum se cuvine, cu multe chitaituri dragastoase. Imi da laptic si ma mangaie, ma scoate din cutie. Iar eu ii arat ca sunt pisoi voinic si fac cativa pasi. Se bucura si imi spune ca e mandra de mine. Si eu sunt mandru de mine! De azi am si un nume: Chiti.
Ziua decurge foarte placut, tati ma tot rasfata, iar seara mergem iarasi cu marea torcatoare. Am ajuns la doctor, dar nu mai e un nene doctor, sunt doua doamne foarte dragute, una dintre ele chiar ma pupa. Si imi zice ca sunt o pisicuta frumoasa. Mama ii spune ca nu sunt pisicuta, ci pisoi, si nesuferita incepe sa rada. Imi ridica codita si ii arata ceva lui mami. Si ii zice ca sunt fetita. Eeeeu, fetita??? Eu stiam ca sunt baietel, altfel de mult imi cautam o fundita si nu mai visam atata la soricei.
Hmm, daca stau sa ma gandesc, nu-i asa de rau, cred ca o sa ma fac o lady pisica atunci cand voi fi mare.
Dar ce se intampla? Aaaaau! Cineva imi gaureste pielea!!!!! Si pareau atat de dragute, dar mi-au facut injectie.. Ma mangaie si imi zic ca sunt vitamine, dar eu nu stiu ce sa zic.
Deci, vitaminele sunt niste usturimi. De ce-mi trebuie mie vitamine?
Iar acum imi prind labuta in ceva tare. Cica sa se indrepte. Lasa ca ma ocup eu sa scap de povara asta!
Imi pun ceva sub nas. Miroase tare bine, asa ca inghit imediat. Mama se bucura si zice ca de maine voi manca si mancarica, nu numai laptic. Eu una, daca e la fel de buna ca cea pe care mi-a dat-o doamna doctor, parca nici nu as mai vrea laptic.

10 comentarii:

Miss Zebra spunea...

Ma bucur ca ti-au placut soriceii. Ne vom mai gandi si la alte jucarii potrivite pentru o Pisi-Chita!

Morticia spunea...

Nu ma satur de citit :D Eu insist ca mamica ta cea noua ar trebui sa scrie o carte, doua, trei, fara numar :P
Insanatosire grabnica a labutei!

Chiti spunea...

@Miss Zebra
Abia astept!

Chiti spunea...

@Morticia
Din pacate, tocmai venim de la doctor. Nervul este afectat iremediabil afectat, labuta va ramane asa.

Morticia spunea...

:( Of, saracuta. Dar presupun ca o sa o pastrati nu? :-S

Lady Io spunea...

@Morticia
Inca nu stim, sigur insa nu va ajunge in strada sau pe mainile cuiva iresponsabil.
Ori o tinem noi, ori gasim pe cineva in care sa avem deplina incredere.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

care e treaba cu labuta? medicul veterinar al nostru din Ploiesti face minuni cu labute rupte... Laurentiu Ispas. http://www.cabinetveterinarploiesti.ro/

Lady Io spunea...

Labuta nu e rupta, i-au facut radiografii, oasele sunt OK.
I s-a rupt traiectul nervos (sper ca zic bine).
Partea de jos a labutei este paralizata si nu mai are sanse de refacere. Practic, ea calca acum pe "cot".
Am fost la un medic foarte bun, care are faima ca "repara" probleme de genul asta, insa ne-a spus clar ca nu exista sanse.

Lady Io spunea...

Insa este o pisicuta foarte fericita si nu sufera deloc din cauza asta. Si este si foarte jucausa.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

asta e bine, ca nu sufera din cauza asta... cine stie cum o fi ajuns in strada, mititica :(... dar acum e pe maini bune!