marți, 1 decembrie 2009

Acasa


In sfarsit!
Auzisem eu deja de vreo doua zile ca s-ar fi intors, dar nu am crezut pana ce n-am vazut. Astazi au venit la bunici si dintr-o data am redevenit vedeta. Sa stiti ca m-am bucurat asa de mult incat i-am lasat sa ma mangaie, ba chiar am cerut portii suplimentare de rasfat.

Dupa ce m-au adus acasa si am recunoscut locurile, mi-am revenit la starea mea de fiara. Nu ma mai prinde pe mine nimeni la mangaiat. Poate doar cand adorm.


Sa va spun cum a fost la bunici? Distractiv, zau asa. Am alergat Pisica pana cand nu mai putea si se ascundea de mine. Ne-am harjonit, ne-am fugarit si ne-am jucat cat e ziua de lunga. Imi place sa am un tovaras de joaca. Si oamenii sunt dragalasi, dar sunt mai inapoiati, ei nu stiu sa se joace ca noi, felinele. Eu am mai incercat sa-i invat sa se joace frumos, dar nu am prea avut sanse. Totusi, ma mai joc din cand in cand cu ei, sa nu se simta abandonati.

Cred ca observati ca devin tot mai inteleapta pe masura ce inaintez in varsta (am deja vreo cinci luni). Ma gandesc sa ma fac fiara scriitoare, mi-a zis mama ca la Gaudeamus a vazut carti pisicesti.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Succes în cariera literară, Chiţi! Abia aştept să citesc prima ta carte!

Morticia spunea...

Maaaaai, ce fiara mare si frumoasa suntem! Asa de mult mi-a placut cum ai povestit cum te-ai jucat cu Pisica, incat cu greu astept sa vina Paxi la noi si sa o alerge pe Bella :)) Cred ca va fi foarte amuzant "spectacolul" :D
Spor la scris si sa nu ii abandonezi pe oameni, ca nu s-ar descurca fara tine :)

Corina spunea...

Ce frumoasa te-ai facut Chiti! Succes in cariera de scriitoare si...fii intelegatoare cu oamenii - crede-ma ca te iubesc si ar fi tare necajiti fara tine!

Missouri spunea...

Eşti o fiară scumpă şi frumoasă şi n-ar fi de mirare să ajungi scriitoare! :) Da, observ că eşti un depozit de înţelepciune, ca toate pisicile, de altfel. Nici lui Rozi a mea nu-i place să fie mângâiată, totuşi, când îi este foame, mai cedează.

Anonim spunea...

Este adevarat, ti se citeste intelepciunea pe mustati! :P

Chiti spunea...

@Griska
Si eu sa o scriu :-)

Chiti spunea...

@Morticia
Sigur se vor intelege bine Paxi si Bella :-), astept cu nerabdare sa ne povestesti.

Chiti spunea...

@Corina
Stiu, sunt draguti oamenii :-)

Chiti spunea...

@Missouri
Ssst! Sa nu-i spui lui mami, ca parca vad ca ma tine nemancata ca sa ma poata mangaia :-)

Chiti spunea...

@teampit
Privire si mustati pline de intelepciune :-)

Zazuza spunea...

hihi, ce mare, frumoasa si serioasa te-ai facut!

Sakura spunea...

Oh Chiti! Devi scriitoare?! Eu zic ca e perfect, un rol care ti se potriveste
:)
Mai ce frumusica esti!
:)