duminică, 4 octombrie 2009

Finalul vacantei


Va povesteam data trecuta cum am ajuns sa ma inteleg cu Pisica (faceti cunostinta cu ea in fotografia alaturata). Acum, sa nu va imaginati ca noi chiar ne-am imprietenit. Ne-am mai jucat, ne-am mai alergat, dar nu am ajuns prietene bune. Din cand in cand, dupa o tura de alergat prin toata casa, ea se ducea sus pe dulap, unde stie ca o fiara schioapa ca mine nu poate ajunge (nu ca nu m-as fi straduit). Si statea acolo si se uita la mine cum ma jucam. Dupa ce dormea, venea iarasi sa ma caute sa ne jucam. Cam asa au decurs ultimele zile din vacanta, pana intr-o buna zi.
Era o zi care nu parea a fi cu nimic speciala. Se inserase, iar eu ma jucam linistita, cand cineva a sunat la usa. Erau doi bipezi. Cum m-au vazut, au inceput sa scoata niste exclamatii de incantare. Hmmm! Ce-o fi cu ei?, m-am intrebat, nu or mai fi vazut niciodata o fiara asa de frumusica? Ce sa vezi, nici nu m-au lasat sa-mi vad de treaba (adica de jucariile mele), bipeda m-a luat in brate si a inceput sa imi vorbeasca vesela. Parca ceva-ceva din mirosul ei imi amintea de ceva cunoscut. Dar nu stiam exact de ce. Totusi, am muscat-o, ca sa-i arat ca-mi amintesc ca ne-am cunoscut candva. Apoi m-a luat si el in brate. Si mirosul lui imi era familiar.
Ce mai tura-vura, dupa ceva vreme m-au luat si m-au suit in masina. Am fost ingrozita!
Bine, inteleg, suntem cunostinte vechi, dar chiar asa, sa ma ia din casa mea, de la joaca mea?
In sfarsit, am ajuns la ei acasa. Am inceput sa miros in jur, macar sa cunosc teritoriul inamic. Domnule, si dintr-o data mirosul casei mi-a aprins asa, un beculet in mintea mea si mi-a picat fisa: mai, pai asta e casa mea! iar bipezii astia sunt mami si tati...
Oooof, ce de emotii! Am inceput sa alerg prin toata casa, sa vad daca e totul la locul lui. Si dintr-o data, cele doua saptamani de vacanta au fost uitate, de parca nici nu as fi plecat vreodata de acasa.

18 comentarii:

coryamor spunea...

aaa bine ai revenit acasa, bre chiti!

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

si Eddie are memoria cam scurta. cand am revenit din vacanta a fugit de noi cam 24 de ore :)), dupa care si-a amintit ca noi suntem aia care deschid pliculetele de hrana umeda :))

Nik26 spunea...

Mai, Chiti! :o Nu m-as fi asteptat sa nu iti recunosti parintii!

Morticia spunea...

Mami si tati ca mami si tati, dar nu ti-ai adus tu aminte de marea torcatoare? :P
Ce mare te-ai facut, mai Chiti! Cred ca le-a fost lui mami si tati un dor de tine...

coolcat2 spunea...

Ce frumos îşi ţine coada între mânuţe Pisica! E serioasa şi elegantă.

Chiti spunea...

@coryamor
Bine te-am regasit! :-)

Lady Io spunea...

@Zazuza
Mici si nerecunoscatori :-))

Chiti spunea...

@Nik26
Ce sa fac si eu? sunt mica... Sunt o fiara mica si uituca :-)
Dar mi-am amintit totusi repede, in aceeasi seara.

Chiti spunea...

@Morticia
Mi-as fi amintit, dar eu nu am mai mers cu ea seara si m-au cam speriat luminile si umbrele care se tot succedau in ea. Nu mai intelegeam nimic.

Si da, le-a cam fost dor de mine. Asa ca au mangaiat tot felul de simulacre de fiare in concediu, iar eu sunt geloaaaasaaaa!

Chiti spunea...

@coolcat
Asa este, Pisica este foarte eleganta. Din pacate, eu nu pot fi chiar la fel, din cauza ca nu folosesc decat trei labute, insa mami mi-a zis ca asta nu ma va impiedica sa fiu o fiara foarte bine educata. Ea poate sa spere...

Morticia spunea...

=)) Totusi s-au intors la tine, nu? Tot tu esti cea mai dragalasa fiara pentru ei indiferent cate pisicute mai mangaie in rest.

Anya spunea...

Its a cute one :)
Hugs to you Chiti
from
Kareltje =^.^=

Pisu spunea...

Mai Chiti mai...chiar asa sa nu-i recunosti pe ai tai :))
eeee...oricum vad ca ai crescut deja mare...fiara ce esti...sigur se bucura enorm ai tai de tine acum...poate chiar mai mult ca la inceput ca doar ti-au dus dorul...acum e timpul sa profiti de ei :)) sa ii santajezi sa se joace mai mult cu tine :)

Missouri spunea...

Mă bucur că eşti bine, îngeraş! Cred că ai avut o vacanţă frumoasă şi interesantă cu cealaltă Tanti Pisi...

Miss

Chiti spunea...

@Morticia
S-au intors, ca fiara ca mine nu mai gasesc :-)

Chiti spunea...

@Anya & Kareltje
Hugs and kisses, you are so nice :-)

Chiti spunea...

@Pisu
Ai mei nu imi mai fac fata la cat ma joc :-)), plus ca am invatat sa sar prin tot felul de locuri la care nu ajungeam inainte.

Chiti spunea...

@Missouri
Ma bucur sa te vad, Missouri, sper ca si voi sunteti bine :-)
Sa stii ca Pisica nu e chiar tanti, are doar un an si cateva luni. Doar ca nu-mi face fata :-))