miercuri, 2 septembrie 2009

Jurnal 31 august - 2 septembrie



Luni, 31 august

Iarasi luni, iarasi serviciu! Iarasi trezirea la 6.30, mancat, baut, mangaiat... mami pleaca la serviciu, iar eu ma culc la loc. Obositor, zau asa!

Noroc ca e tati acasa si se joaca cu mine. Desi cam are treaba si nu ma baga tot mereu in seama. Asa ca alerg prin toata casa, sa mai dau jos din kilogram. Un kilogram am, este oficial, am depasit pragul psihologic.
Parca era mai bine cand eram mai mica, puteam intra pe peste tot. Dar atunci nu stiam atatea lucruri cate stiu astazi. De exemplu, stiu sa ma fac ca nu aud cand ma cauta mami si tati. Ma bag undeva, intr-un loc secret, unde nimeni nu stie de mine. Si stau acolo, ascunsa. Nimeni nu stie locurile mele secrete din spatele usilor si de sub biblioteca. Nici mami, nici tati nu stiu nimic, nimic!

Marti, 1 septembrie

Eh, a venit si toamna... Va zic, timpul trece atat de repede! Parca mai ieri era vara si eram micuta, iar astazi suntem in septembrie. Si sunt ditamai fiara, zau asa! Nici nu stiti ce m-am lungit.
Dimineata, cand ma treyesc si ma intind, vad cat de lunga sunt. Si sa stiti ca imi place, pentru ca ajung mult mai bine sa sar pe fotoliu, in canapea, pe pat.
Bine, eu sar pe orice si pe oricine... inclusiv pe mami si tati. Stau ascunsa intr-unul din locurile mele secrete, iar atunci cand ei trec pe acolo sar dintr-o data. Ii sperii groaznic, sa stiti! Pentru ca sunt fioroasa si sar foarte sus.

Miercuri, 2 septembrie

Sunt foarte suparata! Am descoperit ca frumosii mei ochi albastri... s-au facut gri, iar acum parca incep sa se faca verzi-galbui. Zau daca eu credeam asa ceva. In instructiunile mele de folosire scrie ca ochisorii mei sunt albastri.
Mami mi-a zis ca imi pune lentile de contact. Sigur, ii este simplu sa spuna... Parca m-ar fi luat ea si tati de pe strada daca nu aveam ochii asa? Si daca nu urlam ca din gura de sarpe? Si daca nu aveam labuta bolnava? Si boticul roz?

12 comentarii:

Anonim spunea...

Chiti, eu cred ca mami si tati au vazut dincolo de ochisorii tai albastri si te-ar fi iubit oricum!

Morticia spunea...

Si o sa te iubeasca in continuare! Nu mai scapi tu de ei acum. Vrei nu vrei, acum trebuie sa ii pastrezi :P

Miss Zebra spunea...

Te inteleg, si eu mi-am dorit ochi albastri... si nu au tinut decat cateva luni..
Cred ca numai pisicutele din neamuri din Siam si Burma au ochisori albastri, iar blanita lor nu este dungata. Oricum, fiecare cu farmecul lui, dar cred ca asa roscatica cum esti, iti va sta bine si cu ochi verzi.

Chiti spunea...

@teampit
Sper... mai ales acum, ca i-am dresat, vorba ta.

Chiti spunea...

@Morticia
Ii pastrez, mai ales daca mami imi cumpara lentile de contact :-))

Chiti spunea...

@Miss Zebra
Primul doctor, cel de la Brasov, a zis ca este sigur ca raman cu ochii albastri, pentru ca probabil sunt "metisa", adica am un tatic dintr-o rasa cu ochi albastri.
Dar n-a fost sa fie...
Nu-i nimic, eu tot il apreciez pe medic, pentru ca ne-a dat incredere ca totul va fi bine.

Miss Zebra spunea...

Un parinte cu ochi albastri iti da doar 50% sansa sa ai ochii la fel cu el. Sa vezi tu ce ochi albastri are mama mea....Miauuuu, of, of

Missouri spunea...

Chiti, sufleţelule! Eşti o dulceaţă de pisicuţă, zău aşa! Si ochii ţi s-au făcut galben-verzui, fiindcă fiara din tine a crescut. Eu sunt o mamă-mâţă şi ştiu ce vorbesc: ochii verzi intimidează! De-aia te şi cred că-i sperii groaznic pe mami şi pe tati.
Să-ţi spun un secret: după frigider este un ascunziş suuuper!:)

Te pup, îngeraş cu gheare!
Missouri, mama lui Rozi:)

Pisu spunea...

Bravo Chiti! Asa te vreau fioroasa! Si eu sunt fioros cu ai mei cand ne jucam. De nu m-am ascuns eu de ai mei dupa canapea unde e intuneric si in dulap de nu ma gaseau deloc...aaaa sau sub canapea ca e o cutie sub ea unde tin ei lucruri...acolo nu ma gasesc niciodata. Pacat ca e mica casa si na...multe locuri nu mai sunt unde pot sa ma ascund :))

Iar legat de ochisori, nici nu conteaza cu culoare au ca esti scumpa oricum :*

Chiti spunea...

@Missouri
Am descoperit si eu frigiderul. Insa mie imi place dupa usi pentru ca pe acolo trec mami si tati si pot sa sar sa-i sperii :-)
Pupici pentru Missouri si Rozi.

Chiti spunea...

@Pisu
Gasim noi cele mai bune locuri de ascuns, oamenii nici nu se gandesc ca ne-am putea ascunde acolo :-)

Sakura spunea...

:)
deci cresti si ...te joci cache cache cu mama si cu tata...
fioroasa tu!? mai ai pana sa inveti-poate nu inveti chiar totul pe lumea asta
o zi foarte buna chiti
:)
Sakura