miercuri, 9 septembrie 2009

Intalnire de gradul 3 (Jurnal 3-8 septembrie)


Zilele astea, de cand nu am mai scris in jurnal, au zburat ca vantul si ca gandul. Vizite, serviciu, joaca... viata curge cam repede pentru o fiara.

In primul rand, ca zilele astea am cunoscut si eu animalul asta de care vorbeste toata lumea: pisica. M-au dus mami si tati la parintii lui tati, adica bunicii mei, unde urmeaza sa-mi petrec vacanta. O sa am doua saptamani vacanta, mami si tati pleaca in concediu, iar eu raman cu bunicii.
Ei bine, bunicii au o pisica. Eu nu stiam cum arata o pisica, chiar ma intrebam. Intram noi acolo, am vazut ca printre picioarele oamenilor se invartea un fel de animalut ciudat, in multe culori. Am crezut ca e o jucarie mai mare. Ne-am asezat noi pe canapea la o vorba, cand vad ca jucaria se apropie si incepe sa... scuipe. Nu am bagat-o intai in seama. A continuat. M-am uitat asa, intr-o doara la ea si m-am gandit: Mai, asta o fi pisica?
Cred ca ea era. Ei bine, nicio branza cu pisicile astea. Nu stiu sa faca nimic. Asta a stat in continuu sa ma pazeasca, m-a privit fix si m-a scuipat. Evident, am ignorat-o, eu sunt o fiara bine crescuta si nu imi plac astfel de manifestari. Asa m-a plictisit, incat intr-un final am adormit.
Ma rog, acum ma cam ingrijoreaza vacanta asta daca trebuie sa am de-a face cu aceasta pisica nesuferita, care nu stie decat sa scuipe. Mie imi place sa staui cu bunicii, pentru ca ma iubesc. Dar am senzatia ca pisica nu s-ar da indarat nici de la a incerca sa se lupte cu mine, mai ales ca e mult mai mare decat mine. In fine, pana la urma va trebui sa-i arat ce poate o fiara.

Dupa aceasta vizita, am trecut si pe la mama si bunica lui mami. M-au mangaiat, m-au rasfatat, nimeni nu m-a scuipat. Am primit si cadouri, mancarica si jucarii, dar si un masaj excelent la pernite. Vaaaai, incantator!

Acasa, am invatat sa pasc iarba, numai ca m-am murdarit ingrozitor pentru ca am intrat cu totul in ea. Eu credeam ca ma pot plimba prin ea, dar se pare ca nu...

Ce sa va mai zic? Mami a pus cateva filmulete cu mine pe Youtube. In sfarsit, de aici cred ca va veni consacrarea, Va trebui sa ma descopere cineva si sa-mi aprecieze talentele, astfel incat sa ajung o vedeta de talie mondiala.

14 comentarii:

Griska spunea...

Baftă, Chiţi!
Eşti atât de dulce încât meriţi din plin să ajungi vedetă!

Morticia spunea...

Stai linistita, Chiti, o sa ajunga sa te indrageasca pisicuta bunicilor. Trebuie sa se obisnuiasca putin cu tine, dar apoi o sa te spele si o sa te ingrijeasca :)
Concediu placut lui mami!

Nik26 spunea...

;)) Sper sa ai o vacanta frumoasa la bunici si parintii tai sa aiba un concediu minunat! :)

Anonim spunea...

Foarte tare aia cu "M-au mangaiat, m-au rasfatat, nimeni nu m-a scuipat." =)) Eu zic ca totusi trebuie sa te imprietenesti cu pisi mai mare, ca sa stea mami si tati linistiti in concediu!

Chiti spunea...

@Griska
Multumesc! Eu ma simt deja un pic vedeta in casa :-)

Lady Io spunea...

@Morticia
Eu cam am emotii :-(
Daca nu se intampla asa?

Chiti spunea...

@Nik26
Multumim frumos! :-)
Dupa concediu va vom povesti cum a fost. Si pentru mine, si pentru mami si tati.

Chiti spunea...

@teampit
Eu nu am nimic impotriva, dar ea ma scuipa. Rau. Si nu pare sa aiba vreo intentie prietenoasa fata de mine :-(

Sakura spunea...

:)
Bravo pentru concediu
Am vazut si filmuletele. Esti excesiv de dragalasa. Si foarte vioaie
Sa ai timp bun in concediu
Sakura
:)

Chiti spunea...

@Sakura
La intoarcerea din vacanta, va voi povesti cateva impresii :-)
La buna revedere!

Glennis spunea...

helpful kitty cat doing the gardening for you!

Lady Io spunea...

@Glennis
Welcome! Glad to have guests from such a beautiful country!
Yes, she is a lovely a helpful kitty :-)

Pisu spunea...

Tu chiti tu, se pare ca te-ai apucat si tu de calatorii. Foarte bine, asa cunosti si tu lumea, nu?
Lasa pisica aia in pace...sigur se va atasa si ea de tine...dar na i-ai invadat casa...si nu toti acceptam persoane straine in casa..asta e...dar se da pe brazda ai sa vezi :)
In rest esti o scumpica ca intotdeauna...mai ales cu ierbita aia...si eu sunt mare fan iarba..e buna nu?

Chiti spunea...

@Pisu
Eu deocamdata "vanez" firele de iarba, inca nu stiu la ce foloseste altfel :-)