duminică, 3 ianuarie 2010

Aventuri incredibile

Dragii mei prieteni, stiu ca in ultima vreme am fost cam absenta, insa am trecut printr-o perioada foarte agitata.
Ma impacasem cu noul personaj din casa noastra - teposul si petreceam cateva zile in familie, de Craciun. Stiti cum e: cu trezit tarziu, cersit sarmale, alergat prin casa. Tocmai ce ma jucam cu tati si il muscam, cand dintr-o data mi-au venit niste ganduri foaaaarte ciudate. Incepusem sa ma intreb daca nu cumva prin bloc locuiesc si motani, ca tare mi-ar placea sa-ntalnesc un motan chipes, rapitor, pe care sa-l fac sa se indragosteasca iremediabil. Ptiu, ce ganduri! Dintr-o data, muscatura mea a disparut, lasand loc unor caraituri si miorlaituri suspecte. Mai mult decat atat, am inceput sa ma mangai si sa caut sa fiu mangaiata. Chiar si eu imi dadeam seama ca parca nu sunt eu. Eu, Chiti, sa ajung sa ma mangai de picioarele mesei si sa miorlai ca o pisica de cartier? Oroare!
M-au dus ai mei la doctor, care a zis ca stie cum sa ma scape de caraiturile si miorlaielile astea pe care nu le mai puteam controla. Este acelasi medic, dr. Liviu Gaita, pe care l-am consultat si cu labuta, va zic ca pare foarte priceput. A doua zi, plina de voiosie, m-am prezentat la medic sa scoata din mine miorlaiturile alea penibile. Vai, n-am stiut! M-au adormit si mi le-au scos prin burtica. Cand m-am trezit, doctorul se inmultise, erau trei doctori identici care-mi zambeau. Si apoi au intrat trei mami, trei tati si pe mine m-a ametit abundenta asta de lume.
M-au dus acasa, am iesit din cosulet, dar nu ma mai tineam pe picioare. Dau sa fac doi pasi si poc! cad pe-o parte. Ma ridic, plec mai departe, iarasi cad. Am dormit un pic acolo si am pornit din nou la drum. Intr-o ora am reusit sa ajung la baie. Adevarul e ca nu-mi mai amintesc prea multe din seara aia, dar tati mi-a povestit ca eram ca un betiv: mergeam pe trei carari, cadeam mereu si scuipam in vazduh.
A doua zi a fost zi de odihna, iar din a treia zi deja n-am mai avut nimic. Ma uit insa mereu la taietura de pe burta si incerc sa scot ata aia albastra de acolo. Eu nu sunt cusuta cu ata alba, dar nici cu albastra nu-mi sta bine! O-ri-bil!
Partea buna este ca tati, ca sa ma-mpace, mi-a facut o carte de vizita. A zis ca acum am intrat in randul fiarelor mari.

33 de comentarii:

Sakura spunea...

aiiii chiti
:)
sa o intrebi pe mami ce e cu tine
:)
e cam frig afara pentru calduri
:)
ce carte de vizita ai!!!
frumos rau
:)

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

uf, asa se intampla, caraiturile alea trebuie scoase... cred ca si Eddie va merge intr-o vizita la doctor cat de curand ;). frumoasa tare cartea de vizita! pe masura proprietarei!

Chiti spunea...

@Sakura
Acum nu mai am nimic, caraiturile au trecut si cica nu mai vin niciodata. Mie-mi pare bine, ca aveam chef de joaca si de vanatoare, nu de miorlait.

Chiti spunea...

@Zazuza
La baieti am inteles ca e ceva mai simplu, pentru ca nu trebuie scos nimic din burtica :)

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

hahah, dar sa stii ca faza cu betivul se aplica si la ei!

Corina spunea...

Da, Chiti, esti mare de acum - ai o carte de vizita foarte frumoasa!
Nu-ti fa probleme ca ata aia nu ramane acolo si nici nu se va vedea - si asta la o privire foarte atenta - decat o dungulita sidefata acoperita si aia de blanita...:)
Spune-i mamicii tale sa-ti faca o hainuta dintr-o maneca sau ciorapel pana se vindeca - asa vei fi si moderna si nici nu vei mai vedea taietura si ata :)
Pe Leo, taticul lui nu vrea sa-l opereze - a zis ca motanul sa fie motan...dar se stie ca barbatii au intotdeauna retineri cand vine vorba de asa ceva...mai ales daca e vorba de un animalut care le e drag :)) si cum el decide...insa Leo are prietene si colocatare acolo la tara :)

Anonim spunea...

Ma bucur ca ti-ai revenit, Chiti, draguto! La multi ani!
(Eu am mai bine de trei ani, dar n-am facut operatie din asta, fiindca numai o sigura date am vrut sa ajung la niste doamne pisici care caraiau, cum zici tu, pe langa bloc. Insa n-am facut prea mult scandal, mieunam doar seara la usa. Iar pe urma un nene veterinar le-a spus bipezilor mei ca noi, motanii, n-avem probleme daca nu ne miroase a pisicute infierbantate, cum ai fost tu. Si se pare c-a avut dreptate, cel putin in privinta mea :) )

Anya spunea...

Hi little chiti
nice to see you my sweetie ....
huggssss
Kareltje =^.^=

lucky motanul spunea...

dragă chiţi, să fii bine!
nu ştiu ce să zic de toate astea
decât că vreau să ştii
că dacă îţi vine vreodată să te îndrăgosteşti de vreun motan
mai bine să fie din blog
decât din bloc
părerea mea

Chiti spunea...

@Zazuza
Asta asa e, bietul Eddie!

Chiti spunea...

@Corina
Leo fiind la curte, cred ca e mai simplu pentru el. In privinta hainutei, nu cred ca as suporta-o, as roade-o si as desira-o. Si tocmai ce ne-a povestit domnul doctor ce poate pati o pisicuta neatenta care mananca o ata. Nu e deloc placut :(

Chiti spunea...

@Griska
Esti un mare norocos!

Chiti spunea...

@Anya & Kareltje
I am glad to see you too. Have a great year!

Chiti spunea...

@Lucky
Sa stii ca asa mi-a zis si mami: ai atatia motani talentati, scriitori de blog si tu visezi la un motan de cartier? :))

Morticia spunea...

Bine ca ai trecut cu bine si peste experienta asta. Acum o sa poti sa te joci linistita fara miorlaituri :)
Deci zici ca ai gustat sarmale? Sau a reusit mamica ta sa te opreasca?
P.S. Foarte talentat Sir Io! Totusi nu stiu ce se facea fara felina frumoasa din poza :P

Chiti spunea...

@Morticia
Adevarul este ca dupa ce am insistat si am insistat, mi-a dat o bucatica mica-mica si nuj mi-a placut deloc, am lasat-o in farufuriuta :)
Ceea ce nu se poate spune si despre cozonac. I love cozonac!

Anonim spunea...

Ai dreptate, Chiti, ata albastra nu se asorteaza cu blanita portocalie, dar lasa ca o sa dispara iar tie n-o sa-ti mai vina ganduri ciudate despre motani chipesi. Mai bine scrii pe blog si mananci cozonac!

coryamor spunea...

draguta de tineeeee! ti-au facut buba! adio chitirei pe viitor! dar lasa, poate e mai bine asa, sa fiti doar tu cu mami si cu tati.
cartea de vizita beton, mai frumoasa decat a mea, in orice caz!

Chiti spunea...

@teampit
Nu mai primesc nici cozonac, ca s-a terminat :(

Chiti spunea...

@coryamor
Adevarul e ca mi-ar fi greu sa accept o alta pisica in casa. Dar daca ar fi fost un puiut propriu, cine stie? :)
Aveam cu cine sa ma joc, ca bipezii astia nu stiu sa se joace asa frumos ca fiara adevarata.

Anonim spunea...

Ei, lasa, sunt convinsa ca o sa-ti dea mami ceva bun :)

Pisu spunea...

Ma bucur Chiti ca esti bine acum :)
Eu am auzit de 2 pisicute de la niste prieteni de-ai mamei mele care aveau dureti de burtica (ovare cica de fapt) si miorlaiau rau de tot...si au fost duse tot asa la doctor. Bine ca ai scapat. Sa ai grija de taietura aia sa nu se infecteze..mai bine lasa ata acolo :P
Eu unul nu am fost la doctor pt asa ceva...inca sunt cuminte :D Sper ca nu ma duca niciodata..tin la ...stii tu ce :P
te pupic pe botic!

coolcat2 spunea...

Welcome to the club! Te pup pe burtică.

Nik26 spunea...

Of, of! :( Saracuta de tine!
Bine ca s-a rezolvat, iar de cartea de vizita trebuie sa fii mandra! ;)

Chiti spunea...

@Pisu
Ai grija sa nu te auda bipezii tai cand poftesti la vreo pisicuta, ca sa-ti asiguri... stii tu ce :))

Chiti spunea...

@Coolcat
Sasha, deci si tu ai ramas fara... ? :((

Chiti spunea...

@Nik26
Sa stii ca acum nici nu-mi prea mai amintesc, doar ca mai incerc din cand in cand sa ma joc la cusatura de pe burtica.
Dar maine ma duc la doctor sa-mim scoata firele, sper ca dupa aia sa-mi creasca si blanita la loc, ca bipezii mei ma mai striga Burta goala... :|

Mirela spunea...

Ești chiar o pisicuță de vis! Dulce și șmecheră, ca Serafina noastră. Te invităm cu respect să primești un Premiu acordat special pisicilor istețe, mai ales celor cu blog! O zi frumoasă, miauuuu!!!!!!!!!!

vic spunea...

cind m-am dus cu jazz la ate, nu a putut sa-i scoata decit o parte, ca scotea abur pe nas ca locomotiva. au cazut singure cu timpul. eu nu suport nici azi sa ma uit, blanita a crescut. iti urez sa se termine totul cu bine. sanatate si codita imbirligata.

Sakura spunea...

pentru tine un premiu la mine pe blog
:)
ca esti...viteaza...:D

Chiti spunea...

@Sakura
Multumesc si multumesc (pentru amandoua)! :)
Mi-a fost tare dor de tine, nu mai stiu daca ti-am zis sau nu.

Chiti spunea...

@Mirela
Multumesc, vin acum sa-mi iau premiul, dar mai ales sa va cunosc pe tine si pe Serafina (frumos nume!).

Chiti spunea...

@vic
Mi-au scos atele, aproape ca nici nu se mai vede acolo, au reinceput sa-mi apara si dungile portocalii pe burtica, deci in curand voi avea din nou blanita :)