joi, 23 decembrie 2010

Asteptarea ma streseaza

Agitatie mare aici, dragii mei prieteni patrupezi si bipezi. Mama a facut stelute de Craciun si se pregateste sa faca turta dulce buna-buna, ca anul trecut.
Ieri a venit in casa noastra si Teposila.

Sunt foaaaarte stresata!


Agitatia asta ma cam supara. Mai bine dorm eu si sa ma trezeasca in Ajun, sa ma fac frumoasa si sa-l astept. Oricum, mi-am schimbat locul de dormit. De cand cu colindele astea, combina e cel mai bun loc. Este caald si bine aici. Putin cam stramt locul, ce-i drept...


Sfrrrrrrrr......

4 comentarii:

Missy spunea...

Ah, cat te invidiez! Eu nu ajung deocamdata sa ma sui decat in pat sau pe canapea. Sunt atatea locuri minunate unde tanjesc sa ajung, de ex. pe scaun sau in cada, da' lasa ca ma fac eu mare!

Anonim spunea...

chiti,de cate ori te privesc imi vine sa-mi bag mainile in monitor si sa te mangai,sa te mangai pana cand nu mi-as mai simti buricele destelor.e bun ca mamica ta te alinta asa,vezi sa stai cumincioara si sa n-o superi cu vreo boacana.si sa ai un craciun pe cinste,jos mustata! :D

Chiti spunea...

In numai cateva luni toate aceste teritorii vor fi ale tale, iar bipeda iti va cere voie sa faca o baie. Ai mei sunt deja dresati, din fericire, nu ma mai deranjeaza.

Chiti spunea...

@Mihaela
Dar eu nu ma las mangaiata, eu sunt o fiara! :))
Craciun fericit, Mihaela!