luni, 19 aprilie 2010

Chiti se transforma in Garfield si redevine geloasa

Sambata mi-am luat la revedere de la Pisica, mi-am facut bocceluta si am asteptat cumintica sa fiu luata acasa. Mi-a placut mult la bunici: mancare, rasfat si joaca pe saturate.
Cand am ajuns acasa, de bucurie am alergat prin toata casa, am mirosit toate cotloanele, am regasit mirosuri pe care le credeam pierdute... mirosurile de acasa. Ooooh, e bine in vacanta, dar e bine si sa te intorci la tine, in caminul tau de fiara.

Ca sa vezi surpriza! Ai mei zic ca m-am ingrasat. Cam tare. Si ca de data asta chiar incep sa seman cu Garfield, nu numai la culoarea blanitei. Asa ca m-au amenintat cu un regim drastic. Dar eu stiu sa-i induplec. Ii conduc mieunand catre locul in care stiu ca se tin crantanelele. Ma ridic in doua labute acolo si le arat: uitati, aici e mancarea, poate ati uitat. As manca tot timpul. Cand ma culc visez munti de crantanele din care ies imbietoate mirosuri minunate. Ce poate fi mai bun decat o strachina plina de crantanele? Stiu, niste paine. Sau niste ou. Sau mazare - am mancat o boaba si mi-a placut Sau... of, opriti-ma, as vorbi numai despre mancare.

Cum sa nu ma gandesc la mancare cand ei gatesc tot timpul? si mie nu imi dau!!! Stiti de cate ori am stat pe langa tati cand isi facea obisnuita lui omleta cu ciuperci si nu am primit nimic?

Peste toate vestile astea cu regimul, cu ce credeti ca i-am prins? Cu poze cu diverse animalute. Animalute cu care se pare ca s-au intalnit in vacanta, cand eu nu eram de fata, tinand acest lucru secret fata de mine. O-ri-bil! Ce fel de relatie fiara-biped este aceea in care fiara este tradata cu orice... aratare ce le sare in cale cand sunt in vacanta?

Si acum dovezile revoltatoarei tradari:














18 comentarii:

Anonim spunea...

Chiti, daca reusesti sa te agati cu o gheruta de punga cu crantanele si sa o tragi jos, crantanelele se vor imprastia peste tot si vei putea sa mananci in voie. Sa-mi zici daca a functionat, da?

Chiti spunea...

Iulia, ele sunt intr-o cutie, am mai reusit eu sa o daram acum cateva saptamani, dar acum o inchid bine bipezii... crezi ca eu nu m-am gandit?

Zazuza spunea...

aha, sindromul vacanta la bunici. colacei pe burta. cunoastem :))

Anonim spunea...

Sa stii ca am avut si eu o Chiti care a ros cutia cu crantanele pana si-a facut un orificiu convenabil pe unde sa se serveasca. Mai incearca! ;)

Grişka spunea...

Eu am cronţonele la discreţie. Stau într-un castronel micuţ şi Vero are grijă să mi-l umple când se goleşte :) Da nu sunt gras, n-am fost gras niciodată...

vic spunea...

ohooo, concurenta de vacanta cu pisoi si catei, basca rate, giste.

las' ca vine vara si se termina cu pofta de mincare.

Missouri spunea...

Chiţirel, am văzut toate dovezile trădării! Eu consider că bipezii tăi sunt curioşi. Cine ar putea să mângâie o broască?! Deci este vorba de... un studiu ştiinţific, nu de dragoste, înţelegi? :)
Ai încercat vreodată să sari drept în frigider? Eu mai fac trucul ăsta uneori, înhaţ un cremvurst, ceva, Mama ţipă, e drept, dar renunţă la bucăţica respectivă... :)
Ai omis să pui fotografii cu tine! S-ar putea să nu fii chiar atât de grasă precum pretind ai tăi. ;)

Chiti spunea...

@Zazuza
M-am transformat intr-un colacel mai mare...

Chiti spunea...

@teampit
E dintr-un plastic gros, n-am sanse, mai ales ca nu prea reusesc sa ajung acolo :(((

Chiti spunea...

@Griska
Si eu le-am avut la dispozitie inainte. Insa se pare ca se schimba ceva lucruri in organism dupa operatia aceea...

Chiti spunea...

@vic
Crezi? Eu as manca acum si un pui intreg daca mi-l dai...

Chiti spunea...

@Missouri
Nu mi-au mai facut fotografii de cand m-am intors din vacanta. Le-o fi rusine cu mine???

Mirela spunea...

Chiți scumpă fiară mică, ai un Premiu la mine, dacă îl vrei, vino, e al tău!Pupic pe botic! Miau! :P
http://mirelapete.dexign.ro/2010/04/parfum-de-aprilie-mai-parfumul-o-provocare-partea-a-xxviii-a/

Chiti spunea...

@Mirela
Multumesc!
Venit, vazut, vanat si inhatat.

Pisu spunea...

Hmmm! Sunt sigur ca nu semeni cu Garfiled inca draga Chiti...eu cred ca o sa te mentii in forma indiferent de cat papi :) Si eu as papa incontinuu..orice...orice :D
Si stai calma ca animalele pozate de ai tai...au fost doar pozate probabil si atat..placerea bipezilor...conteaza ca s-au intors la tine nu?

Chiti spunea...

@Pisu
Of, tu ma intelegi cel mai bine.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

deci: news, ceva :))?

Chiti spunea...

@Zazuza :)
Da, am mai slabit. Ura!